اشتباهات گفتمان احمدی نژاد

ساخت وبلاگ

 

اشتباهات گفتمان احمدی نژاد چه بود ؟

( بخش اول )

با اینکه دولت خدمتگذار خدمات فراوانی به نظام و کشور نموده که انصافا قابل تقدیر می باشد .  وبارها نیز رهبری معظم انقلاب  از این خدمات تقدیر نموده اند .

  از طرفی دیگر حجم دشمنی ها بخصوص از طرف قدرتهای جهانی برای به زانو در آوردن نظام در دوره 8 ساله  دولتهای نهم و دهم  بسیار بالا بوده . لیکن برخی اشتباهات بسیار مهم باعث شد  گفتمان  احمدی نژادی با انهمه نقاط مثبت   ارام ارام حمایت کسانی را که از ابتدا از دولت حمایت کرده بودند  را از دست بدهد و پس از مدتی  همین حامیان دولت به  مخالفین سر سخت این گفتمان تبدیل شوند .

حمایتهای بی نظیر رهبری از خدمات دولت که میتوانست پشتوانه محکمی برای دولت باشد در اثر اشتباهات و فاصله گرفتن این گفتمان از خط اصیل ولایت . ارام ارام کم رنگ و کمرنگتر شد تا در موضوع مجلس به شدید ترین برخورد رهبری با قوای 3 گانه  بعد از انقلاب  تبدیل شود و پس از این ما جرا بود که رهبری حتی برای( بدرقه و استقبال) از احمدی نژاد کسی را به فرودگاه نفرستند .

اوج نا راحتی امام خامنه ای از این گفتمان وقتی آشکار شد که دولت فقط یک کاندیدا برای انتخابات ریاست جمهوری مشخص کرد و این فرد هم در شورای نگهبان رد صلاحیت شد . و اقای احمدی نژاد برای بازگرداندن اقای مشایی که تنها ادامه دهنده گفتمان احمدی نژاد بود . به مقام معظم رهبری متوسل شد تا ایشان با توصیه یا حکم حکومتی  راه بازگشت کاندیدای دولت به جمع کاندیداهای ریاست جمهوری را  باز نمایند .  اما رهبری معظم انقلاب  نپذیرفتند و در چند نوبت سخنرانی عمومی اطاعت از قانون را توصیه فرمودند . .
 
نباید فراموش نماییم که رهبر انقلاب در مورد اقای احمدی نژاد فرموده بودند که ایشان انقلاب را به ریل اصلی باز گرداند .
 
حالا چه نکته قابل تاملی پیش امده بود که  درخواستهای چند باره رییس جمهوری ( به قول آقا  همانی که انقلاب را به ریل اصلی باز گردانده بود) نتوانست ولایت را مجاب کند که در تصمیم شورای نگهبان تجدید نظر نمایند . ویا توصیه ای بفرمایند و...

اینجا بود که این گفتمان با تمام اقدامات خوب و شایسته خود نتوانست از رهبری نمره قابل قبولی برای فرستادن یک کاندیدا بین دیگر کاندیداها بگیرد .

براستی چرا چنین سر نوشتی باید برای خدمتگذار ترین دولت پس از انقلاب رقم بخورد .

اشکال کجا بود ؟
چرا رهبر بیدار انقلاب با یک حکم حکومتی راه  بازگشت تنها نماینده گفتمان احمدی نژاد را  هموار نکردند ؟
 
  آیا به این دلیل بود که  دولت  تفکرات فراتر از نظام اسلامی را  هدفگذاری کرده بودند ؟ ( دولت جهانی و اخر الزمانی )
 
  آیا  به این دلیل بود که دولت با فرستادن تنها یک کاندیدایی که تنشهای فراوانی را در محافل دینی و سیاسی ایجاد کرده بود . میخواست نظام را بر سر دوراهی قبول گفتمان جهانی و اخر الزمانی  و ایستادگی در برابر همین گفتمان  قرار دهد ؟
 
آیا  دولت به این باور رسیده بود که در اثر مشگلات عدیده اقتصادی و معیشتی (به دلایل انها فعلا کاری نداریم )  دیگر در بین توده های مردمی اقبال چندانی ندارد  . با این طرفند سعی داشت کاری کند تا در صورت رد صلاحیت تنها کاندیدای خود . هم از نظام طلبکار باشد برای رد صلاحیت نماینده خود  و هم عدم اقبال مردمی را به این وسیله پنهان نماید ؟
 
آیا دولت پس از شکست در اداره امور اقتصادی و معیشتی کشور قصد داشت با مطرح کردن شعارهای  جهانی و مهدوی و آخر الزمانی  . مردم و نظام را به وسیله تحریک احساسات مذهبی بار دیگر مجاب نماید تا گفتمان احمدی نژادی را انتخاب نمایند ؟
 
 

واقعیتهای تلخ اقتصادی و معیشتی که بخشی از انها توطعه دشمنان خارجی و بخشی همدستی عمال جریانات قدرت و ثروت با بیگانگان در جامعه رخ نمود تا در مجموع با برخی بی تدبیریها و عدم توانایی ها و اتخاذ تصمیمات غلط  . مردم را به این نتیجه رسانید که ادامه این گفتمان نظام و کشور را درچالشهای شدید تری روبرو خواهد نمود . لذا در یک واکنش هوشمندانه و بصیرتی  درس آموز رییس جمهوری را برگزیدند که بنای تقابل عمدی با دشمنان را نداشته و بر مشی اعتدال و آرامش تاکید میکرد .

حتی در شورای شهر که شورای نگهبان در تایید صلاحیت ها دخالتی نداشت . نمایندگان دولت در رده های بسیار پایینی قرار گرفتند .

  ایجاد زاویه گفتمان احمدی نژادی با گفتمان ناب انقلاب اسلامی  از کجا شروع شد

ماجرای خانه نشینی احمدی نژاد (عزل وزیر اطلاعات و مخالفت رهبری با این کار و....)

==========================================================

 

بيانات در ديدار مردم آذربايجان‌

در آستانه سالروز قیام 29 بهمن 1356 مردم تبریز

ماجرای افشا فیلم  وابستگان برخی مقامات در مجلس  در جریان استیضاح وزیر کار .( که با واکنش شدید رهبر انقلاب روبرو شد )

 

قضيه‌اى در مجلس پيش آمد؛ قضيه‌ى بدى بود، قضيه‌ى نامناسبى بود؛ هم ملت را ناراحت كرد، هم نخبگان را ناراحت كرد. بنده‌ى حقير هم از دو جهت ناراحت شدم: هم خودم در مقابل اين قضايا احساس تأثر ميكنم؛ هم به خاطر ناراحتى مردم، انسان احساس تأثر ميكند. خب، رئيس يك قوه به استناد يك اتهامِ ثابت نشده و مطرح نشده‌اى در دادگاه، دو قوه‌ى ديگر را متهم كرد؛ اين كار بدى بود، اين كار نامناسبى بود؛ اينجور كارها، هم خلاف شرع است، هم خلاف قانون است، هم خلاف اخلاق است، هم تضييع حقوق اساسى مردم است. يكى از حقوق اساسى مهم مردم اين است كه در آرامش روانى و در امنيت روانى زندگى كنند؛ در كشور امنيت اخلاقى برقرار باشد. اگر يك فردى متهم به فساد است، نميشود به خاطر او انسان ديگران را متهم كند؛ حتّى اگر ثابت هم ميشد، چه برسد به اينكه ثابت نشده است، دادگاهى نرفته، محاكمه‌اى نشده. به استناد متهم كردن يك نفر، انسان بيايد ديگران را، مجلس را، قوه‌ى قضائيه را متهم كند؛ اين كار درست نيست، اين كار غلط است. بنده فعلاً نصيحت ميكنم. اين كار، كار شايسته‌اى براى نظام جمهورى اسلامى نيست. آن طرف قضيه هم، اصل اين استيضاحى كه در مجلس انجام گرفت، غلط بود. خب، استيضاح بايد يك فايده‌اى داشته باشد. چند ماه به پايان كار دولت، استيضاح يك وزير، آن هم باز با يك علت و دليلى كه مربوط به خود آن وزير نيست، چه معنى دارد؟ چرا؟ اين هم غلط بود. اين هم كه شنيدم در داخل مجلس كسانى حرفهاى نامناسبى بر زبان آوردند، اين هم غلط است. همه‌ى اين قضايا، قضاياى نامتناسبى است با نظام جمهورى اسلامى؛ نه آن متهم كردن، نه آن برخورد كردن، نه آن استيضاح. دفاعى هم كه رئيس محترم قوه از خودش كرد، آن هم يك قدرى زياده‌روى بود؛ لزومى نداشت.

farsi.khamenei.ir/speech-content

 

از این تاریخ به بعد بود که رهبری معظم انقلاب دیگر هیچگاه نماینده ای را برای بدرقه و پیشواز از رییس جمهور به فرودگاه نفرستادند .

این پیامی روشن برای رییس جمهور بود .

=============================================================
 
 
 
حمایت انتخاباتی رئیس‌جمهور از مشایی
«محمود احمدی‌نژاد» رئیس جمهور کشورمان که اسفندیار رحیم‌مشایی را برای ثبت نام کاندیداتوری یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری در ستاد انتخابات همراهی می‌کرد، طی سخنانی به صراحت از وی حمایت کرد.
http://www.seratnews.ir/fa/news/111657/%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D9%85%D8%B4%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DB%8C%D8%B9%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF%DB%8C%E2%80%8C%D9%86%DA%98%D8%A7%D8%AF
 

اجرای نمایش های تاتر گونه برای اعلام حمایت احمدی نژاد از مشایی در سفرهای استانی

 
 
یقین دارم پرونده رئیس‌جمهور با
رهنمود رهبر انقلاب مختومه خواهد شد



پس از پیروزی دکتر احمدی نژاد در سوم تیر 83 که به دلیل بیان شعارهای اصولی و ظلم ستیزانه ایشان رقم خورد . به حق دولت به دنبال ابادانی کشور و رفع ظلم و کاهش فاصله طبقاتی حرکتی قابل تقدیر ارائه داد . که حمایتهای رهبر بی سابقه رهبر انقلاب نشان دهنده درستی حرکت دولت بود و ضعفها انچنانی نبود که خدشه ای بر این حجم انبوه از خدمات وارد نماید .

البته مخالفتهای فعالین سیاسی و شکست خوردگان انتخابات هم نتوانست جلوی خدمات انبوه دولت را بگیرد .
تا اینکه در سال 88 انتخابات دوقطبی شد و همه علاقه مندان نظام در برابر بزرگترین توطعه براندازی نظام ایستادند و  انتخاب دکتر احمدی نژاد  مساوی شد با حفظ انقلاب . اینگونه بود که دکتر احمدی نژاد ( در انتخاباتی که عدم حضور نمایندگان تمام سلیقه های سیاسی به شدت در ان احساس میشد  )بار دیگر رییس جمهور شد و در ادامه همین مردم با قدرت و با پشتوانه حمایتهای الهی و تدابیر رهبری انقلاب توانستند فتنه 88 را شکست دهند و نظام با قدرت به راه خود ادامه داد .

به نظر بنده از این مقطع به بعد دولت و تئوریسین اصلی دولت یعنی اقای مشایی رویه ای متفاوت تر از گذشته در پیش گرفتند .

البته دولت به خدمات خود ادامه داد . اما در خلال این دوران بود که به فکر طراحی برنامه ای افتادند تا راه و گفتمان این دولت را استمرار داده و حتی گسترش بدهند .

از این به بعد دولت سعی کرد گفتمانی اخر الزمانی و فرا مرزی را تبلیغ  نموده و خود را صاحب این گفتمان معرفی کند .

البته گفتمان اخر الزمانی و عدالت طلب برای مردم سایر ملل جذاب و حرفی نو بود . اما دولت از این اصل مهم غفلت نمود که گفتمان جهانی باید صاحب نظریه ای مستحکم و تئوریسینهای قوی و مسلط بوده و بتواند الگویی عملی برای گفتمان خود ارائه نماید.
یعنی حد اقل باید بتواند ایران را به حدی به آمال و آرزوها و شعارهای این گفتمان نزدیک نماید تا برای سایر ملل ایران الگو کوچک از جهان مورد انتظار گفتمان جهانی اخر الزمانی این دولت باشد .(در تمام زمینه ها)

این درحالی بود که هنوز ایران به خود کفایی و پیشرفت لازم برای الگو شدن نرسیده ( بنیان های اقتصادی و پولی  دچار ضعف های بنیادی بوده و امکان دفاع از این ساختارها در مواقع حساس بسیار مشگل بود . . و اگر دشمنان خارجی و هواداران جریان قدرت و ثروت در داخل متحد می شدند  میتوانستند  ایران را دچار  مشگلاتی کنند که نه تنها  نتواند الگو باشد بلکه آبروی 34 ساله نظام اسلامی هم در خطر جدی قرار گیرد ( همین اتفاقی که در 8 ماه اخیر رخ داد )


متاسفانه دولت برای ایجاد جاذبه و گسترش دایره گفتمان خود متوسل شد به برخی اعمال و رفتار که بیش از گذشته مخالفت نخبگان و علما و مراجع و... را  بر انگیخت . از جمله :

* تاکید بیش از اندازه بر مردم و کنار گذاشتن نخبگان و مراجع و علما و... چرا که این گروهها عمدتا با تک روی بی پشتوانه دولت در زمینه گفتمان جهانی و اخر الزمانی و حتی داخلی دولت مخالف بودند .

  * روش غلو و تمجید های خارق العاده از ایرانی گری و بزرگ کردن بیش از اندازه تمدن ایران و پادشاهان گذشته . تا جایی که برخی علما فکر میکردند دولت ایرانی گری را به جای اسلام مطرح میکند .

مثلا واژه مکتب ایرانی از همین غلو های این اقایون بود که عرض کردم با چه هدفی صورت میگرفت . حتی رهبر انقلاب هم در قم با این سوال مواجه شدند و در پاسخ ضمن رد این موضوع (مکتب ایرانی )تاکید فرمودند من از این جمله ایجاد تقابل بین اسلام و ایران را نمیفهمم (برداشت نمیکنم)

اما تاکید فرمودند  من با این بحث مخالفم و به اقایون هم تذکر داده ام .

از جمله همین روشهای غلو و تمجید های خارق العاده میتوان به موارد زیادی اشاره نمود از جمله :

تمجید از فردوسی .... اسفندیار .... شاهنامه فردوسی .... بوسیدن تابوت هوگو چاوز .... بوسیدن استوارنامه سفیر ونزوئلا ... بوسیدن دست یک سیاه پوست خارجی در مرقد مطهر امام خمینی (مراسم 14 خرداد 92)

اصولا دوست دارند در مراسمات و سخنرانی ها چیزی بگویند و کاری بکنند که کسی تا به حالا نگفته باشد و یا انجام نداده باشد تا مورد توجه ویژه قرار گیرند .

این اعمال و رفتار دکتر و مشایی گفتمان جهانی و اخر الزمانی را از مراجع تقلید - علما بزرگ و فعالین مهدویت روز به روز دور و دور تر کرد .
البته اقای مشایی سالهاست سعی دارد خود را به عنوان یک تئوری پرداز اخر الزمانی مطرح کرده و حتی برخی سخنان ایشون نشان میدهد سعی دارد با طرح برخی نظریات توجه سایر ملل و ادیان را هم به خود جلب نماید . مثل :

موضوع دوستی با مردم اسرائیل

که رهبر بیدار امت اسلامی در نماز جمعه تهران این نظریه را رد کردند و اقای مشایی هم دیگر ادامه ندادند .

==============================================================

بهار نزدیک است ...!

حاشیه مراسم سخنرانی احمدی نژاد در سومین همایش وحدت و انسجام ملی جوانان ایران اسلامی که سه شنبه شب در کنار آبهای خلیج فارس در مجتمع بندری شهید رجایی بندرعباس برگزار شد، جوانان وبلاگ نویس حامی دولت خواستار ارائه راهبرد از سوی رئیس جمهور برای حامیان دولت و وبلاگ نویسان بعد از بیانات اخیر امام خامنه ای شدند که احمدی نژاد در پاسخ چنین گفتند: «سلام مرا به همه بچه ها برسانید و به آنها بگویید همگی تابع ولایت فقیه باشید. ولایت فقیه حلقه اتصال ما با انسان کامل، حضرت بقیه الله الاعظم است، همانطور که قبلا هم گفته ام زندگی در سایه ولایت فقیه تمرین زندگی در سایه امام عصر(ع) است، این فشارها کوتاه مدت خواهد بود بزودی وضعیت دگرگون خواهد شد، صبر صبر، بهار نزدیک است.»۹۷۳۹۹ تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۱ -

اما بعد از رد صلاحیت اقای مشایی و عدم ورود رهبری انقلاب به موضوع . این موضعگیری دولت کم رنگ شده و رنگ بوی دیگری گرفت .

در مراسم تودیع و معارفه دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت

آفتاب: رییس دفتر رییس‌جمهوری گفت: در شرایط امروز جهان نظام جمهوری اسلامی ایران به یک انسجام کامل در حوزه رسانه نیازمند است. 

اسفندیار رحیم مشایی ظهر در مراسم تودیع و معارفه دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت افزود:

وی ادامه داد: امروز باید دست به دست هم دهیم و از همه ظرفیت‌ها برای اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران استفاده کنیم، چرا که مسائل نظام ما بدون مسائل جهان قابل تحقق نیست.
«دکتراحمدی نژاد در عرصه بین‌الملل توانسته است فراتر از یک رییس‌جمهور عمل کند»، گفت:

همان‌طور که دکتر احمدی‌نژاد اعلام کردند، دولت یازدهم ایران دولتی جهانی خواهد بود، پس ما باید در راستای تحقق اهداف ایران اسلامی گام برداریم که رسانه‌ها در این زمینه می‌توانند نقش بسزایی را ایفا کنند.

وی تاکید کرد: تجربه دولت نهم و دهم نشان داد که نظام جمهوری اسلامی ایران این توانمندی را دارد تا منویات خود را محقق کند که نمونه بارز آن حضور رییس‌جمهور ایران در اجلاس معاهده NPT بود.

وی ادامه داد: حضور دکتر احمدی‌نژاد در این اجلاس نشان داد که نقش ایران در صحنه
بین‌المللی بسیار تاثیرگذار است به‌گونه‌ای که این حضور فعال باعث شد تا معادلاتی که سران برخی کشورهای غربی بر علیه نظام جمهوری اسلامی ایران طراحی کرده بودند، معکوس شود.

وی تأکید کرد:جمهوری اسلامی ایران که در حال جهانی‌شدن است و حرف برای گفتن دارد

وی افزود: اگر امروز بخواهیم توان جمهوری اسلامی ایران را با سایر کشورها مقایسه کنیم، با قاطعیت می‌توان گفت که ظرفیت آنان با ایران اسلامی قابل قیاس نیست،

http://aftabnews.ir/fa/news/105310/%D9%85%D8%B4%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA-%DB%8C%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%87%D9%85-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D8%A8%D9%88%D8%AF

 

مشایی:هیچ جایگاهی بعد از دولت دهم شایستگی احمدی‌نژاد را ندارد/ اصرار داریم که از واژه ایرانی استفاده کنیم

سیاست > دولت - اسفندیار رحیم مشایی معتقد است که اکنون احمدی‌نژاد در جایگاه ریاست‌جمهوری نیست بلکه بالاتر از ریاست‌جمهوری است.

رییس دبیرخانه جنبش غیرمتعهدها گفت: امروز برای ایران شخص احمدی‌نژاد یک فرصت طلایی است. دکتر احمدی‌نژاد اکنون در سطح بین‌المللی یک شخصیت بی‌بدیل و بی‌نظیر است به ویژه در جهانی که از نبود عدالت و آزادی رنج می‌برند. امروز ایشان یک شخصیت آرمانی و شهیری است که جسارت او در برابر قدرت‌های زورگو زبانزد مردم جهان است.
رییس دبیرخانه جنبش غیرمتعهدها با اعتقاد بر این‌که شخصیت حقیقی احمدی‌نژاد در حال حاضر برای ایران یک فرصت جهانی است،
مشایی با اعتقاد بر این‌که احمدی‌نژاد یک رییس‌جمهور تنها نیست، گفت: آقای احمدی‌نژاد وقتی در یک کشور با رییس‌جمهور آن کشور قرار می‌گیرد، نفوذش از رییس‌جمهور آن کشور بیشتر است و این به خاطر توانایی و ظرفیتی است که در ایشان وجود دارد، به خاطر مواضع بین‌المللی و جهانی ایشان است.

http://khabaronline.ir/detail/288708/

شريف‌زاده طي اظهارتي قابل تامل؛

احمدي نژاد: پیغام دادم والله قسم پایتان به پاستور نمی‌رسد/ "مشایی" خواهش آمدن ندارد!

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۱ - ۱۳

 اینها مبانی گوناگون در مسئله کاندیداتوری و انتخاب است.  مبنای آن، فردی علوی است که ابدا سخنی از ریاست نزده اگرچه همگان در واهمه هستند که مبادا او بیاید! اگر بیاید رد صلاحیت می شود! نباید بیاید! وا انقلابا! وا اسلاما! وا ایرانا! ... ولی او تا به حال یک کلمه دال بر اینکه من می خواهم قدمی برای ریاست جمهوری بردارم عنوان نکرده است.


این تفسیر همان جمله آقای احمدی نژاد در سال 89 و است که در حضور جمعی از حامیانشان گفتند به برخی ها که خیلی بی قرار ریاست جمهوری هستند، پیغام دادم والله قسم پایتان به پاستور نمی رسد.

مشایی خواهش آمدن ندارد!

هیچ کس از جناب مهندس مشایی حتی یک کلمه هم درباره انتخابات نشنیده است. همین اندازه دلیل کافی است که دوستداران و هواداران مهندس مشایی پیوسته می گویند آیا مهندس پا به عرصه انتخابات خواهد گذاشت؟

بارها از مهندس مشایی پرسیدند اما او در این باره هیچ سخنی ندارد. بلکه ابا می کند، پس می زند، پس زدن آموزه امیرالمومنین (ع) است. ابا کردن شیوه حضرت است تا وقتی که تکلیف شود. تا وقتی "لولا حضور الحاضر" شود.

امروز یک دوستی می گفت برخی با آنکه بارها آمده اند و مردم به آن ها رای نداده اند باز هم قرار است بیایند! خب شما برای خواسته مردم چرا احترام قائل نیستید؟ مردم وقتی نمی خواند، یعنی نمی خواهند دیگر! باید بخواهند شما را؟ بایدی در کار نیست! اگر مردم نمی خواهند چرا می آیید؟ آیا نمی دانید که مردم شما را نمی خواهند؟ آیا چند بار آمدن و با رای بسیار کم روبرو شدن شما را به این نتیجه نمی رساند که مردم شما را نمی خواهند؟ اگر برای رای مردم ارزش قائلید اصلا چرا می آیید؟ این هم نکته لطیفی است. مبنای کاندیداتوری از منظر اسلام این است و تکلیف و توصیه ای که اسلام برای مردم دارد این این است که از کسی که باور دارید می تواند خط عدالت را تعقیب کند، مطالبه گر باشید و او را به اجابت وادارید و مکلف سازید. یعنی خنثی نباشد و منتظر نمانید تا او بیاید، بطلبید تا بیاید.

http://www.yjc.ir/fa/news/4223620/%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF%D9%8A-%D9%86%DA%98%D8%A7%D8%AF-%D9%BE%DB%8C%D8%BA%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%85-%D9%88%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87-%D9%82%D8%B3%D9%85-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D9%86%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%B1%D8%B3%D8%AF-%D9%85%D8%B4%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D8%A2%D9%85%D8%AF%D9%86-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF

 

یکی دیگر از استراتژی های گفتمان دولت جهانی اقای مشایی عبارت است از :جذب حد اکثری

مهمترین سوال این است :

چرا تاکنون موضع گیری مشایی در مورد فتنه 88 رسانه ای نشده ؟

مطرح کردن موضوع دوستی با مردم اسرائیل در همین راستا بوده ؟

دیدار پی در پی با هنر مندان زن و مرد در راستای همین هدف بوده ؟

دیدار با یکی از سفرای اروپایی در اطاق دیدارهای خارجی رییس جمهور در همین راستا بوده ؟

(در حالی که مرسوم نیست رییس دبیرخانه ... در اطاق ویژه رییس جمهور دیدار خارجی خود را برگزار نماید )

 

 

 دیدار دیپلماتیک مشایی در دفتر رئیس‌جمهور

 
 


فرارو- ”فرانک بلفراگ” قائم مقام وزیر امور خارجه سوئد، روز دوشنبه با اسفندیار رحیم مشایی رییس دبیرخانه جنبش عدم تعهد، دیدار و گفت وگو کرد.

به گزارش فرارو، خبرگزاری ایرنا امروز با انتشار تصاویری از محل ملاقات های دیپلماتیک رئیس جمهور در نهاد ریاست جمهوری از ملاقات اسفندیار رحیم مشایی با قائم مقام وزیر خارجه سوئد خبر داد. 

این دیدار با حضور نمایندگان وزارت امورخارجه در نهاد ریاست جمهوری و دفتر رییس جمهور انجام شد.

latestnews.ir/79626/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

دیدار مشایی با سفرای اروپایی و اظهارنظر درباره مدیریت مشترک جهانی

 

اسفندیار رحیم مشایی، رییس دبیرخانه جنبش عدم تعهد دوشنبه 14 اسفند ماه در دیدارهای جداگانه با سفیر اتریش و سفیر بلاروس بر لزوم استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای اتحاد و تعاملات گسترده جهانی تأکید کرد

www.hamshahrionline.ir/details/204016

کد خبر: ۱۵۰۵۷۹
۰۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۵

 ریس‌جمهور با اشاره به ردصلاحیت اسفندیار رحیم مشایی از سوی شورای نگهبان با بیان این‌که معتقدم در کشوری که ولایت فقیه وجود دارد، حق مظلوم در این سطح پایمال نمی‌شود و با وجود ایشان، مشکلی پیش نخواهد آمد، گفت:من از طریق ایشان تا لحظه آخر این موضوع را تعقیب می‌کنم.ادامه دارد ........

fararu.com/fa/news/150579/%D9%88%D8%A7%DA%A9%D9%86%D8%B4-%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF%DB%8C%E2%80%8C%D9%86%DA%98%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D8%AF-%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%B4%D8%A7%DB%8C%DB%8C

 

 

احمدی نژاد معتقد است ظلم شده است. و از طرفی معتقد است در کشوری که ولی فقیه دارد ظلمی در این سطح واقع نمی شود. پس او باید منتظر نظر رهبر معظم انقلاب در این یکی دو روز آینده بماند. در صورتی که رهبری واکنشی نشان ندهند باید دید که احمدی نژاد تکیه کلام خود را بر ولی فقیه خواهد برد یا هنوز بر وجود ظلم اصرار خواهد کرد. این آن بخش منفی و خطرخیز جمله احمدی نژاد است.

اگر رهبری موضعی نگیرند یعنی ظلمی واقع نشده است و بر اساس جمله احمدی نژاد با وجود ولایت فقیه چنینی ظلمی واقع نمی شود. پس موضع نگرفتن رهبری یعنی نبود ظلمی در این سطح. ولی اگر هنوز بر وجود ظلم اصرار کنیم یعنی رهبری به دلایل مختلف در برابر وقوع ظلمی بزرگ سکوت کرده اند.

hoviyyatona.blogfa.com/post-95.aspx

 
شماره مطلب : ۳۶۹۸۳
زمان انتشار : ۹۲/۳/۶ - ۱۸:۰۰۲۰۱۳/۵/۲۷
 
تشبیه ردصلاحیت مشایی به واقعه کربلا

تشبیه ردصلاحیت مشایی به واقعه کربلا

نظر آقای احمدی‌نژاد منحصر در آقای مشایی است نه شخص دیگر؛ یعنی شخص دیگری خودش را به احمدی‌نژاد متصل نکند. اشتباه نکنید گفتمان بهاری فقط در آقای اسفندیار رحیم مشایی منحصر است.

به گزارش فرهنگ نیوز ،، بهمن شریف زاده از روحانیون حامی اسفندیار رحیم مشایی در سرمقاله امروز روزنامه دولتی ایران به موضوع ردصلاحیت مشایی پرداخت و آن را به واقعه کربلا و مصیبت وارده بر حضرت سیدالشهداء ربط داد!

شریف زاده در ادامه با طرح این سوال که احمدی نژاد کیست؟، می گوید: احمدی‌نژاد امروز کیست؟ خودش گفت: احمدی‌نژاد مشایی است و مشایی احمدی‌نژاد.

- من می‌خواهم به صراحت خدمت شما عرض کنم که امید را بر اخبار پی‌ریزی نکنید. زمانی که امید را بر اخبار بنا کنیم، پیوسته منتظریم خبری درباره تایید صلاحیت بشنویم و به هر فردی که می‌رسیم، از خبری می‌پرسیم. ما باید امیدمان را بر مبانی اعتقادی و اساس و اصل باورهایمان بنا کنیم.

پی‌ریزی امید بر ظاهر واقعه کربلا نبود، ظاهر واقعه که مصیبت بریده شدن گلوی سیدالشهدا(ع) و به زمین افتادن امام حق بود، امید حضرت زینب(س) نه بر سطح و ظاهر؛ بلکه بر زیر پوست و عمق این واقعه پی‌ریزی شده بود. همان عمقی که نجات اسلام وابسته به آن بود. حال باید دید که زیرپوست واقعه ما چیست.


جناب مهندس مشایی و دکتر احمدی‌نژاد فرمودند در رسیدن به واژه بهار، لطف خدا شامل حال ما شد. گفتمان بهار آن مبنا و اصلی است که ما باید امید خود را بر آن پی‌ریزی کنیم.

==========================================================

یعنی دیگر امیدی به ولایت فقیه نیست .

ادامه دارد .......

بهار ولایت...
ما را در سایت بهار ولایت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس محمدی abbas1341 بازدید : 2220 تاريخ : يکشنبه 23 تير 1392 ساعت: 20:06